About us

Over iWhatsAppforPC Blog – Introductie

Hallo, appsopcomputer.com lezers, van harte welkom om deze prachtige blog zal ik je vertellen dat de reden waarom we deze blog, en wat was het basisidee dat klikte gemaakt om deze website begonnen. Ook zal ik me hier voorstellen, mijn team en andere mensen achter deze blog.

Dus laten we beginnen met mijn inleiding en dan de reden waarom ik deze website gemaakt.

Over mij:
Hallo, Mijn naam is Priti, ik ben een B.tech student nastreven Informatica, ik hou van Android, Windows en te spelen met de software. Ik weet weinig codering, programmeren, ontwerpen, etc.
In het kort ben ik een beetje van alles in mij. Ook nu ben ik de trotse oprichter van deze blog waar ik zal die tutorials over hoe je WhatsApp Messenger te installeren op de PC.

Waarom heb ik deze blog?

Nou, ik ben WhatsApp verslaafde en ik gebruik het de hele weg lang in dagen en nacht, maar ik werk doet zo goed en hun gebruik van mobiele telefoon is ten strengste verboden al heb ik de pc bij me, dus ik dacht het zal cool als zijn ik in staat om WhatsApp Messenger te gebruiken op de PC zal zijn, maar ze bedrijf zijn nog niet vrijgegeven een officiële versie van het.

Maar na veel onderzoek kreeg ik de werkwijze van het gebruik van deze geweldige messenger op mijn computer systeem. Mijn vrienden waren echt verbaasd en ze wilden ook om het te installeren op hun pc. Dus ik dacht, laat ik een complete blog verstrekken van de juiste en goed onderzoek zelfstudie over het zelfde te maken (als het heeft me heel lang aan het onderzoek) wil ik andere collega-gebruikers moeten in staat zijn om het snel te doen.

Dus na het maken van deze blog, mensen die wilden WhatsApp Messenger downloaden op de PC kreeg een grote opluchting en deze blog ging ‘s nachts getroffen.

Bedankt voor het lezen van dit, blijf het bezoeken van deze blog, gaan we meer tutorials te dekken in de toekomst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *