Whatsapp messenger

Whatsapp messenger

WhatsApp is een cross-platform, de eigen instant messaging-dienst die in Smartphone gebruikt kan worden door middel van internet. De WhatsApp Corporation werd in het jaar 2009 opgericht door Jan Koum en Brian Acton, die gebruikt om te werken voor Yahoo. Samen met deze app, diverse andere apps zijn ook beschikbaar in de markt die gratis messaging, die is onbeperkt en ondersteunt alle besturingssystemen in de telefoon biedt. Maar, kan WhatsApp worden omschreven als de beste instant messaging applicatie hetzelfde als SMS. Het draait perfect op 3G-of Wi-Fi en deze specifieke toepassing met uitzondering van de gratis sms kan de gebruiker audio media tekst, video en afbeeldingen voor iedereen die verbonden is door middel van hun WhatsApp applicatie te sturen. Deze bijzondere software is beschikbaar voor Microsoft Windows Phone, Apple telefoons, Blackberry telefoons en verschillende telefoons gebaseerd op Google Android. Je kunt WhatsApp eenvoudig downloaden door naar de officiële site van deze specifieke toepassing. Dus, WhatsApp voor iPhone en WhatsApp voor Android is beschikbaar in de markt en je kunt het downloaden vanaf uw telefoon besturings systeem.

whatsapp messenger

Het werkt in het zelfde patroon als andere instant messaging-apps als iMessage van Apple of BlackBerry Messenger en waarschuwt de gebruiker wanneer hij of zij een bericht ontvangt. Het beste deel over deze toepassing is dat de ontvanger van uw bericht een excuus dat hij of zij het ​​bericht niet hebben ontvangen niet kan geven. Naast tekstberichten, het biedt ook andere functies, zoals het u toestaat om uw locatie te delen met behulp van de Google Map of u kunt gemakkelijk veranderen van de achtergrond van uw gesprekken, hechten audio-en video clips en kan gemakkelijk in diverse soorten emoticons in het.

Het heeft ook een onberispelijke functie waarin de gebruiker kan doen chatten samen met 10 mensen op enkel punt van de tijd. Op hetzelfde moment, staat het u om de hele messaging groep wanneer u wenst te verlaten. Maar, deze toepassing ontbreekt een functie die is, is het niet mogelijk om elke vorm van tekst toe te voegen aan de berichten die foto’s in zich heeft. In de huidige tijd, het laat je foto bericht en tekstbericht afzonderlijk.

Deze WhatsApp applicatie is gekoppeld aan je telefoonnummer en zodra de gebruiker deze specifieke toepassing voor de eerste keer opent, wordt automatisch gescand alle telefoonnummers die in uw telefoon en geeft de gebruiker de gegevens waarover contact is met behulp van de applicatie WhatsApp. En zodra je installeren in je telefoon, staat het u om de berichten te versturen naar alle contacten op enkele keer. Nou, als je niet in staat om je vrienden te zien in het zijn dan kunt u sturen een uitnodiging in verband met dezelfde om mee te doen.

Tegenwoordig reeds ingebouwde WhatsApp applicatie verschillende Smartphone erin. Zoals, is de WhatsApp-software op basis van een chat-protocol bekend als XMPP dat is een open source en staat niet toe dat de hackers om de informatie uit te halen. Alle berichten worden gecodeerd en kunnen niet worden gelezen andere dan de gebruiker.

Want het is zeer een zeer nuttige app, dus je kunt WhatsApp downloaden om genoegen te nemen aan gratis onbeperkt messaging.

One thought on “Whatsapp messenger

  1. Wow, wonderful weblog structure! How long have you been running a blog for? you made running a blog glance easy. The overall glance of your site is magnificent, let alone as} the content material!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *