WhatsApp op iPad

“Is het mogelijk om te downloaden WhatsApp voor iPad en te praten met vrienden met de tablet?” Deze vraag hebben we vele malen verhoogd in de afgelopen maanden, en daarom hebben we aangemoedigd creëren een artikel over dit onderwerp om alle twijfels die ze hebben over het te onthullen.

Je zal natuurlijk, hebben behoefte aan een jailbroken iPad om dit te laten werken. Apple en ontwikkelaars van WhatsApp nog niet de tweak goedgekeurd dus jailbreaken is een absolute must:

Hoe je WhatsApp installeren op de iPad?

Hoewel er geen officiële versie van WhatsApp, is het mogelijk om “truc” in onze iPad om WhatsApp opties te genieten. Dat is waar de aanvraag te behandelen dan in het spel komt: WhatsPad. Natuurlijk, dit is alleen mogelijk als we gebruik maken van de Jailbreak op de iPad (die van hier alleen de meest deskundig advies).

Het is essentieel om Jailbreak geïnstalleerd omdat anders is het onmogelijk om een uitwendig gebruik op de App Store installeren. Als dit het geval is, hoeft u alleen maar de WhatsPad applicatie te downloaden en installeren op uw iPad. Het kan ook worden gebruikt in de iPad Mini.

WhatsPad cursus zal u vragen een telefoonnummer om te beginnen met het gebruik van de dienst. Verduidelijken dat als we gebruik hetzelfde aantal als in WhatsApp mobiel, beëindiging van de account kunnen wij deze ophalen Smartphone pas na enkele uren.

Al kon je zien dat het niet zo eenvoudig om WhatsApp gebruiken op de iPad als het wordt gedaan van de iPhone dankzij de officiële versie van de ontwikkelaar. Maar toch je durft, zullen we de stappen om te downloaden WhatsApp (en WhatsPad) voor iPad hebben uitgelegd en je nodig hebt om het te installeren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *